Oppilaiden ja opiskelijoiden Wilman käyttäjätunnusten ja salasanojen tuki kesällä 2021 / Käyttökatko Wilmassa 28.6.2021

Wilmassa on koko päivän kestävä käyttökatko 28.6.2021. Tällöin Wilman osoite vaihtuu, uusi osoite on jatkossa mikkeli.inschool.fi

Wilmassa on koko päivän kestävä käyttökatko 28.6.2021. Tällöin Wilman osoite vaihtuu, uusi osoite on jatkossa mikkeli.inschool.fi .

 

Oppilaan ja opiskelijan tulee kuitenkin kirjautua uuteen Wilman osoitteeseen vasta 29.6.2021, vaikka salasana olisi nollattu jo aiemmin.

 

 

Ohjeita oppilaille ja opiskelijoille

 

Alle 13-vuotiaan oppilaan huoltaja tai oppilas / opiskelija voi pyytää apua unohtuneen Wilma- käyttäjätunnuksen ja salasanan osalta sähköpostitse kaupungin ICT-tuesta tuki@sivistys.mikkeli.fi

 

Kirjoita sähköpostiviestiin käyttäjätunnuksesi (jos se on tiedossa) tai oppilaan/opiskelijan nimi sekä koulun nimi, jossa hän opiskelee.

 

Tulleet sähköpostit käsitellään saapumisjärjestyksessä. Kun pyyntösi on käsitelty, saat sähköpostilla vastausviestinä käyttäjätunnuksesi, väliaikaisen salasanan sekä kirjautumisohjeet.

 

Muutoksesta ja tuen yhteystiedoista tiedotamme https://www.oppiminen.mikkeli.fi/yhteiset/sihy-it-ohjeita/wilma-opetuksessa/ -sivulla.