9.4.

Wilman saavutettavuusseloste

Wilma-verkkopalvelun saavutettavuus Tässä saavutettavuusselosteessa kerrotaan, miten Wilma-verkkopalvelussa noudatetaan lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, mitä puutteita sivuston saavutettavuudessa on ja miten voit antaa meille palautetta saavutettavuusongelmista. Tästä verkkopalvelusta vastaa Visma Enterprise Oy. Haluamme, että mahdollisimman moni käyttäjä pystyy käyttämään digitaalisia palvelujamme. Otamme saavutettavuuden huomioon digitaalisten palvelujemme kehityksessä.

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

30.3.

MIKKELIN AVOIMET OVET -HANKE

Hankkeen tavoitteena on tukea urheiluseuroja vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien harrastajien mukaan ottamisessa sekä juurruttaa toiminta osaksi seuran vakituista toimintaa.

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

16.3.

Liikuntakaveri erityislapselle/nuorelle

Hei, Suomen Paralympiakomitean koordinoimassa Valtti-ohjelmassa etsitään liikuntaharrastusta erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Mikkeli on mukana toiminnassa jo neljättä vuotta. Xamk:n erityispedagokiikan opiskelijat toimivat Valtteina, jotka ovat kannustajia ja ns. harrastuskoordinaattoreita lapselle/nuorelle. Syksyllä 2021 Valtti tutustuu eri liikuntaharrastuksiin yhdessä 6-23 –vuotiaan erityistä tukea tarvitsevan lapsen tai nuoren kanssa, tavoitteenaan löytää tälle oma harrastus. Lisätietoa ohjelmasta löytyy allaolevasta VALTTI PERHEILLE -tiedosto HAKU ohjelmaan on auki 1.3.-30.4.2021 tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/s/haluan-oman-valtin-hakulomake Mikkelin alueen valttikoordinaattorina toimii viestin lähettäjä, johon voi halutessaan olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Liikunnallisin terveisin, Matti Poutiainen Erityisliikunnanohjaaja Maaherrankatu 9-11 50100 Mikkeli P. 044 794 2406 matti.poutiainen@sivistys.mikkeli.fi www.mikkeli.fi

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

12.3.

Mikkelin kaupungin tietohallinto muistuttaa salasanan vaihdosta seuraavasti ja uusi sivusto avattu IT-ohjeille:

Avaa tiedote klikkaamalla otsikkoa

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

15.11.2018

Tärkeä tiedote vapaa-ajan vietosta kaupungilla

Mikkelin etsivänuorisotyö ja keskustan alueella toimiva vartiointiliike ovat huomanneet kuluneen syksyn aikana, että myös alakouluikäiset lapset viettävät aikaansa enenemissä määrin kaupungin keskustassa ja kauppakeskuksissa.

Lue koko juttu MHÄ

21.9.2018

OHJE: Tunnuksen lisääminen Wilma-sovellukseen:

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

OHJE: Uuden roolin lisääminen Wilma-tunnukseen:

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

OHJE: Wilma-tunnuksen luonti avainkoodilla:

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

OHJE: FAQ Huoltajien yleisimmät Wilma kysymykset

Alla on vastauksia yleisimpiin huoltajien Wilma-tunnuksiin liittyviin kysymyksiin

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

OHJE: Sähköpostiosoite vaihtuu, kuinka vaihdan Wilman käyttäjätunnuksen?

Käyttäjätunnusta ei ole sidottu sähköpostiin. Wilmaan pääset kyllä kirjautumaan, vaikka vanha sähköpostisi ei ole enää käytössä. Mutta jos haluat vaihtaa uudeksi käyttäjätunnukseksi uuden sähköpostiosoitteen ja saada myös Wilmasta tulevat ilmoitukset uuteen postiin, tee näin: • Kirjaudu Wilmaan vanhalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. • Mene Ilmoitusasetuksiin Wilmasivun yläreunasta. • Ilmoitusasetukset-sivulla näkyy vanha sp-osoitteesi. Sen alapuolella on linkki Vaihda sähköpostiosoitetta. Klikkaa sitä. • Kirjoita uusi sp-osoitteesi ja paina Lähetä-painiketta. • Wilma lähettää uuteen sähköpostiin vahvistusviestin. • Siirry sähköpostiohjelmaasi (uuden osoitteen mukainen sähköposti) ja avaa Wilman lähettämä viesti. Klikkaa vahvistusviestin linkkiä, ja palaa Wilmaan. • Wilma pyytää nyt vanhaa sähköpostia sekä vanhaa Wilma-salasanaa. Ruudulla lukee valmiina uusi sähköpostiosoite. • Wilma-tunnukseksi on jatkossa uuden sähköpostiosoitteen mukainen.

(Ylläpidon tiedote)

30.5.2018

Voimisteluleiri Ristiinassa 5.-7.7.2018

Tervetuloa voimistelun päiväleirille Ristiinan koulun pikkusaliin 5.-7.7.2018 klo 10-15. Leirille ovat tervetulleita kaikki 7-15 vuotiaale tytöt ja pojat. Leirillä harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimisteluliikkeitä telineillä, permannolla ja trampoliinillä, sekä pari- ja ryhmäakrobatiaa. Leirin hinta on 65 euroa/hlö kolmelta päivältä, tai 25 euroa/hlö/pv. Ilmoittautumiset Saila Parviaiselle 20.6.2018 mennessä, p. 050 542 6462. Tervetuloa

M.L

17.4.2018

Kalastuskerho alkaa 23.4. kello 14 teknisen käsityön luokassa

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry käynnistää Ristiinan Yhtenäiskoulun oppilaille suunnatun kalastukseen liittyvän viiden kerhokerran kokonaisuuden. Kerho kestää n.1,5-2 tuntia/kerhokerta. Kerho käynnistyy/ ensimmäinen kokoontuminen on 23.4.2018 klo 14.00 Teknisen käsityön luokassa josta siirrymme Uikkalaan. Kerhokertojen aiheet: 23.4.2018 Pilkintä ( Laituripilkintä) Huom: jos sää on huono, niin pilkintään liittyvää askartelua (värimormuska/ värikoukkujen valmistusta ) käsityöluokassa! 30.4.2018 klo 14.00 Käsityöluokka: Onki aihe. 7.5.2018 klo 14.00 Käsityöluokka+ piha: Heittokalastus aihe 14.5.2018 klo 14.00 Käsityöluokka: Perhokalastus/ perhon sidonta 21.5.2018 klo 14.00 Uikkala: Onkireissu + heittokalastusta Kerho on osallistujille maksuton! Tervetuloa!

Lue koko juttu MHÄ

5.12.2016

Tiedote sisäilmaan liittyen

Koulussa suoritettiin sisäilmastoon liittyviä tutkimuksia osassa tiloja syyslomaviikolla. Tutkimuksia tehtiin, koska pienellä osalla käyttäjistä on ollut oireita, jotka osaltaan täyttävät sisäilmaoireisiin liittyviä tunnuspiirteitä. Tutkimusten pohjalta osaan tutkituista tiloista tullaan tekemään korjauksia lähiaikoina. Tilojen käyttöä ei ole tarpeellista tässä kohtaa rajoittaa. Pidämme käyttäjät sekä sisäilmatyöryhmän ajan tasalla tilanteesta. Korjattavat tilat joululomalla: H201, H202, H203: tiivistyskorjauksia A210, A211, A217: tiivistyskorjauksia Y208: tiivistyskorjauksia Korjattavat tilat helmikuusta eteenpäin: A203: Lattiapäällysteen uusiminen laattalattiaksi ja tiivistyskorjauksia H212: Lattiapäällysteen uusiminen laattalattiaksi ja tiivistyskorjauksia A210 ja A211: Lattiapäällysteen uusiminen laattalattiaksi ja tiivistyskorjauksia Kesällä 2017 Liikuntasali: lattiarakenteen uusiminen A211: ulkoseinän tiiliverhotun osan lämpövuotokorjaus 5.12.2016 Terveisin Jussi Hietala kunnossapitoinsinööri Tilakeskus

Lue koko juttu MHÄ

29.9.2016

Tiedote sisäilmaan liittyen

Koulussa suoritetaan sisäilmastoon liittyviä tutkimuksia osassa tiloja syyslomaviikolla (vk43). Tutkimuksia tehdään, koska pienellä osalla käyttäjistä on ollut oireita, jotka osaltaan täyttävät sisäilmaoireisiin liittyviä tunnuspiirteitä. Tilojen käyttöä ei ole tarpeellista tässä kohtaa rajoittaa. Pidämme käyttäjät sekä sisäilmatyöryhmän ajan tasalla tilanteesta. 27.9.2016 Terveisin Jussi Hietala, kunnossapitoinsinööri, Tilakeskus

MHÄ

2.9.2016

Donkkis BIC night -toiminta illat

Etelä-Savon Kansanlähetys ja Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta järjestävät donkkis big night -iltoja torstaisin 8.9., 6.10., 1.12. klo 17.00-19.15 Ristiinan koulukeskuksella.

Lue koko juttu M.L

12.11.2015

YLÄKOULUN JA LUKION TAKSVÄRKKIPÄIVÄ PERJANTAINA 20.11.2015

Ristiinan yhtenäiskoulun ja lukion taksvärkkipäivä on perjantaina 20.11. Koulun opettajat ja oppilaskunnat päättivät kohdentaa tämänvuotisen taksvärkin Fidan ruokaturvaprojektiin Burundissa, Keniassa, Tansaniassa, Etiopiassa ja Ugandassa. Taksvärkin tuotolla opetetaan köyhille perheille kate- ja vuoroviljelyä, tehostetaan sadeveden keräilyä ja perustetaan taimitarhoja ja mallipeltoja sekä hankitaan siemeniä ja viljelyvälineitä. Tätä avustuskohdetta esiteltiin nenäpäivän aamunavauksessa oppilaille. Se on yksi nenäpäivän avustuskohteista. Lisätietoa saa täältä: http://www.nenapaiva.fi/keita-autamme/avustuskohteet#82 Pyydämme koteja ja huoltajia järjestämään mahdollisen työpaikan oppilaille. Vähimmäissumma taksvärkistä on 10€, enemmänkin saa antaa. Työn tuottoa ei saa jakaa siten, että oppilas saa osan ja taksvärkin kohde osan, vaan koko summa tulee antaa taksvärkkikohteelle. Niille oppilaille, jotka eivät halua osallistua taksvärkkiin, järjestetään normaali koulupäivä.

PV

Vanhat tiedotteet

Kaikki löytyneet tiedotteet näkyvät jo tiedotelistassa.