MIKKELIN AVOIMET OVET -HANKE

Hankkeen tavoitteena on tukea urheiluseuroja vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien harrastajien mukaan ottamisessa sekä juurruttaa toiminta osaksi seuran vakituista toimintaa.

Tiedote/kysely:

Urheiluseuroja on ennenkin kannustettu ja tuettu ottamaan erityisryhmiin kuuluvia liikkujia mukaan toimintaansa erilasin hankkein ja muin toimenpitein. Edistystä on saavutettu viimeisten vuosikymmenten aikana ja Suomesta löytyy runsaasti esimerkillisiä urheiluseuroja sekä edistyksellistä työtä tekeviä lajiliittoja. Avoimet ovet -hankkeessa halutaankin jakaa ja jalostaa jo olemassa olevia toimivia käytäntöjä. 

Mikkelissä hankkeeseen lähtivät eturintamassa mukaan PU-62 (mimmifutis), Hatsina (salibandy), Mikkelin uimaseura sekä MP (Mikkelin palloilijat).

Tällä hetkellä kartoitamme liikkujien tarpeita. Jos koet, että tarvitset liikunnan harrastamiseen soveltamista ja erityistukea ja olet kiinnostunut osallistumaan jonkun lajiseuran toimintaan niin ota yhteyttä meihin. Laji voi olla siis joku muukin kuin ylläolevien pilottiseurojen edustamat lajit.

Ota siis yhteyttä meihin niin laitamme asiaa eteenpäin.

 

                                            Liikunnallisin terveisin:

 

Matti Poutiainen                                                            Kalle Husso                                              

Erityisliikunnanohjaaja, Mikkeli                                     Etelä-Savon liikunta                                

P. 044 794 2406                                                             P .0443410075                                        

s.posti: matti.poutiainen@sivistys.mikkeli.fi                 s.posti: kalle.husso@esliikunta.fi