9.4.

Wilman saavutettavuusseloste

Wilma-verkkopalvelun saavutettavuus Tässä saavutettavuusselosteessa kerrotaan, miten Wilma-verkkopalvelussa noudatetaan lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, mitä puutteita sivuston saavutettavuudessa on ja miten voit antaa meille palautetta saavutettavuusongelmista. Tästä verkkopalvelusta vastaa Visma Enterprise Oy. Haluamme, että mahdollisimman moni käyttäjä pystyy käyttämään digitaalisia palvelujamme. Otamme saavutettavuuden huomioon digitaalisten palvelujemme kehityksessä.

Read the whole announcement (Message from maintenance)

30.3.

MIKKELIN AVOIMET OVET -HANKE

Hankkeen tavoitteena on tukea urheiluseuroja vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien harrastajien mukaan ottamisessa sekä juurruttaa toiminta osaksi seuran vakituista toimintaa.

Read the whole announcement (Message from maintenance)

12.3.

Mikkelin kaupungin tietohallinto muistuttaa salasanan vaihdosta seuraavasti ja uusi sivusto avattu IT-ohjeille:

Avaa tiedote klikkaamalla otsikkoa

Read the whole announcement (Message from maintenance)

22.1.

Opiskeluhuollon henkilökunta Rantakylän yhtenäiskoululla

Rantakylän koulun oppilaille ja heidän huoltajilleen tiedoksi Essoten opiskeluhuollon tiimiläiset, heidät tavoittaa parhaiten Wilma-viestillä Koulupsykologi Samu Hannukkala, p. 040 359 9547 Koulukuraattori Annamaija Korhonen, p. 040 359 9018 Kouluterveydenhoitaja (luokat 1-5) Pia Liimatainen, p. 044 794 4669 Kouluterveydenhoitaja (luokat 6-9) Pekka Ruhtinas, p. 044 794 4654 Perheohjaaja Riikka Koponen on osa Essoten kasvatus- ja perheneuvonnan 7-12 -vuotiaiden perhetiimiä ja häneen voitte olla myös suoraan yhteydessä. Kasvatus- ja perheneuvonnasta annetaan tukea ja neuvontaa lapsen hyvinvoinnin, yksilöllisen kasvun ja myönteisen kehityksen edistämiseksi, vanhemmuuden tukemiseksi sekä lapsiperheiden omien voimavarojen vahvistamiseksi. Perheohjaaja Riikka Koponen, p. 040 359 7353 ystävällisin terveisin, Leila Hammarberg Oppilas- ja opiskeluhuollon palveluesimies, Mikkeli 040 359 7370 leila.hammarberg@essote.fi

Read the whole announcement P.L

16.10.2018

Terveydenhoitaja Minna Keränen on poissa 17.10.-26.10.18 välisen ajan

M.K

21.9.2018

OHJE: Tunnuksen lisääminen Wilma-sovellukseen:

Read the whole announcement (Message from maintenance)

OHJE: Uuden roolin lisääminen Wilma-tunnukseen:

Read the whole announcement (Message from maintenance)

OHJE: Wilma-tunnuksen luonti avainkoodilla:

Read the whole announcement (Message from maintenance)

OHJE: FAQ Huoltajien yleisimmät Wilma kysymykset

Alla on vastauksia yleisimpiin huoltajien Wilma-tunnuksiin liittyviin kysymyksiin

Read the whole announcement (Message from maintenance)

OHJE: Sähköpostiosoite vaihtuu, kuinka vaihdan Wilman käyttäjätunnuksen?

Käyttäjätunnusta ei ole sidottu sähköpostiin. Wilmaan pääset kyllä kirjautumaan, vaikka vanha sähköpostisi ei ole enää käytössä. Mutta jos haluat vaihtaa uudeksi käyttäjätunnukseksi uuden sähköpostiosoitteen ja saada myös Wilmasta tulevat ilmoitukset uuteen postiin, tee näin: • Kirjaudu Wilmaan vanhalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. • Mene Ilmoitusasetuksiin Wilmasivun yläreunasta. • Ilmoitusasetukset-sivulla näkyy vanha sp-osoitteesi. Sen alapuolella on linkki Vaihda sähköpostiosoitetta. Klikkaa sitä. • Kirjoita uusi sp-osoitteesi ja paina Lähetä-painiketta. • Wilma lähettää uuteen sähköpostiin vahvistusviestin. • Siirry sähköpostiohjelmaasi (uuden osoitteen mukainen sähköposti) ja avaa Wilman lähettämä viesti. Klikkaa vahvistusviestin linkkiä, ja palaa Wilmaan. • Wilma pyytää nyt vanhaa sähköpostia sekä vanhaa Wilma-salasanaa. Ruudulla lukee valmiina uusi sähköpostiosoite. • Wilma-tunnukseksi on jatkossa uuden sähköpostiosoitteen mukainen.

(Message from maintenance)

13.2.2018

KesärekryONLINE

Moi 15–17 –vuotias! Onko sinulla kesätyö haussa? Mikkelin kaupunki on haastanut yritykset mukaan kesätyötalkoisiin. Tavoitteena on, että jokainen kaupungin 15–17 –vuotias nuori saisi positiivisen, kenties ensimmäisen kokemuksen työelämästä. Haasteeseen on jo tarttunut myös Hirvensalmi. Haaste toteutetaan 22.2.2018 klo 9.00 – 16.00 verkkorekrytapahtumana sivulla www.eroakiireesta.fi/kesarekryonline . Lyhykäisyydessään tapahtuma on seuraavanlainen: KesärekryONLINE – sivulle ilmoittautuu yrityksiä, joilla on nuorille sopivia kesätöitä tarjolla. Tapahtumapäivänä sivulla järjestetään ensin live-lähetys klo 9.00 alkaen. Livessä puhutaan työstä ja nuorten työllistymisestä, kannattaa tsekata! Työpaikat avautuvat hakuun klo 10. KesärekryONLINE on avoin kaikille työnhakijoille paikkakunnasta riippumatta. Ja ilmainen. Voit seurata mukaan lähteviä yrityksiä sivulla www.eroakiireesta.fi/kesarekryonline ja sitten tapahtumapäivänä ottaa yhteyttä yrityksiin niiden antamien ohjeiden mukaisesti. Onnea työnhakuun! Mira Myyryläinen / Solmu mira.myyrylainen(at)mikkeli.fi 040 129 4906

M.L

Old announcements

All announcements are already visible.