Kalevankankaan koulu

Uusimmat tiedotteet

MIKKELIN KAUPUNGIN PERUSKOULULAISTEN MAKSUTTOMAT JOUKKOLIIKENNEMATKAT JATKUVAT LUKUVUODELLE 2018 – 2019 07.08.2018

Lue koko juttu

Eteläsavolaiset perheet toivovat kohtaamista ja tietoa yhdestä paikasta 07.06.2018

Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma LAPEn ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin tekemän vanhemmuuden ja parisuhteen tuen sekä eroauttamisen kyselyn tulokset on purettu. Liitteestä löydätte tiedotteen, jossa on avattu perheiden esille tuomat tarpeet palvelun ja tuen järjestämisessä. Voimme iloisena kertoa, että moneen toiveeseen on jo lähdetty vastaamaan LAPE-muutosohjelman aikana. Alla muutama esimerkki.

Lue koko juttu

Huoltajien yhteisen käyttäjätunnuksen käyttö päättyy ! 15.05.2018

Mikäli huoltajilla on ollut käytössään yksi yhteinen käyttäjätunnus (sukunimi.etunimi), sen käyttö päättyy 15.6.2018 EU:n tietosuojasäännösten vuoksi. Huoltajilla on oltava jatkossa yksilöllinen käyttäjätunnus käytössään.

Lue koko juttu

Tietoturvaan tiukennus toukokuussa 23.04.2018

EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR) aletaan soveltamaan 25.5.2018 alkaen ja tämä tuo muutoksia esimerkiksi huoltajien Wilman käyttäjätunnuksiin. Tietosuoja-asetuksen myötä tulee siirtyä kokonaan huoltajien henkilökohtaisiin tunnuksiin. Jatkossa jokaisen käyttäjätunnuksen takana pitää siis olla yksilöllinen henkilö, joten yhteisiä ns. “vanhanmallisia” Wilma-tunnuksia ei saa enää käyttää.

Lue koko juttu

Hei, sinä nuori bussimatkustaja! 15.02.2018

Ovatko ohjeemme hieman päässeet unohtumaan? Yleisesti on lisääntynyt roskaaminen ja nuorison metelöinti bussissa. Tietyillä reiteillä esiintyy myös hupiajelua siten, että kuljetaan bussilla pari pysäkkiväliä, jäädään bussista pois ja pysäytetään seuraava bussi. Matkat ovat kaikille mukavampia, kun pidätte mielessänne nämä perusohjeemme: • Älä metelöi tai häiritse muita matkustajia. • Älä varaa istuinpaikkaa laukullesi, ota reppu syliisi tai laita lattialle. • Pidä tavaroistasi huolta. • Älä syö tai roskaa bussissa, älä tallaa purukumia bussin lattialle! • Noudata kuljettajan ohjeita ja määräyksiä. • Anna istuinpaikka vanhuksille ja lapsille. • Näytä reippaasti kädellä merkkiä pysäkillä kyytiin nousun merkiksi. • Paina STOP-nappia ajoissa ja vain silloin kun haluat jäädä pois bussista. • Nouse bussiin etuovesta ja poistu keski- tai takaovesta rauhassa, ilman ryntäämistä. • Muista, että poistuessasi kyydistä tietä ei ylitetä bussin edestä tai takaa! • Pimeällä pysäkillä näytä Waltti-korttikotelon heijastinpintaa antaessasi pysähtymismerkkiä bussille! Hyvää bussimatkaa! Toivottaa Mikkelin kaupungin joukkoliikenne

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.27.2 © 2000-2018 Visma